Alegerile locale, sub semnul...? Gabriela Firea: E degringoladă totală. Deciziile, din ce în ce mai haotice

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea pune alegerile locale sub semnul întrebării în contextul pandemiei de coronavirus și este de părere că acestea ar trebui să fie amânate pentru anul viitor în mai. 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei s-a aflat în direct la România TV unde s-a arătat indignată de afirmațiile făcute de ministrul Educației, Monica Anisie, astăzi. Întrebată dacă a înţeles când va începe noul an şcolar, Firea a declarat că Guvernul încearcă să scape şi de această responsabilitate, dar se grăbeşte să organizeze alegeri pe 27 septembrie.

"Am ratat această declarație, este iresponsabilă, nu poți să lași decizia la nivelul părinților, directorilor, profesorilor și primarilor. Decizia trebuie luată la nivel de Guvern pentru întreaga țară. (...) Nu știu cum se pot desfășura alegeri, dacă școala nu poate să înceapă. E o degringoladă totală, deciziile luate sunt din ce în ce mai haotice. În afara de a-i speria pe români, altceva nu se mai face. Toate cifrele care se anunță sunt legate de planul inițial din martie, nicidecum de întreaga capacitate a sistemului sanitar din România. Asta nu face decât să arate că cineva de la putere vrea să mențină o stare de panică. Deocamdată președintele țării a promulgat legea, deci teoretic avem alegeri pe 27 septembrie. Guvernul trebuie să ia o decizie, dacă se țin sau o lasă pe anul viitor, prin mai”,  a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel