Românii care merg în Italia, în carantină 14 zile. Se cere o EXCEPȚIE pentru Simona Halep

Deși românii care merg în Italia sunt obligați să stea în carantină timp de 14 zile, pentru Simona Halep se cere să se evite această măsură restrictivă. 

Organizatorii turneului WTA de la Palermo, care va începe pe 3 august şi va consemna reluarea circuitului profesionist feminin de tenis, au anunţat, vineri, că au cerut o derogare de la obligaţia carantinei instituite pentru persoanele care vin din România şi care ar putea-o împiedica pe Simona Halep, numărul doi mondial, să participe la competiţie, scrie AFP, conform Agerpres. 

Am trimis o solicitare urgentă ministrului Sănătăţii, Roberto Speranza, pentru a cere o derogare la ultima ordonanţă pentru jucătoarele de tenis care vor participa la turneu, a explicat, într-un comunicat, directorul turneului, Oliviero Palma.

Roberto Speranza, ministrul Sănătății din Italia, a anunțat, vineri: ”Tocmai am semnat un ordin care dispune carantina pentru cei care au petrecut ultimele 14 zile în România și Bulgaria. Această măsură este deja în vigoare pentru țările din afara UE și din afara spațiului Schengen. Virusul nu a fost învins și continuă să circule. Încă este nevoie de multă prudență”. 

Oliviero Palma consideră că decizia oficialilor italieni ar penaliza judecătoare ca Simona Halep, care nu ar mai putea participa la Turneul de la Palermo. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel