Românii au talent: Un europarlamentar îl face praf pe Călinescu: Câtă vanitate...

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu a povestit un episod neștiut despre Florin Călinescu după ce juratul de la Românii au talent 2017 i-a numit cârnați pe politicieni.

"Citesc că Florin Călinescu - „marele jurat" la un concurs Pro Tv - i-a facut pe toți politicienii români „cârnați"!? Să vă povestesc un episod din campania pentru prezidențiale din 2000, când conduceam echipa d-lui Iliescu.

Florin Călinescu avea pe atunci o emisiune, tot la Pro Tv (și atunci, ciur de datorii față de stat), la care chema toți candidații, cu singurul scop de a demonstra că el personal era mai bun decât oricare dintre ei!? Câtă vanitate ... 

La emisiune, principala „probă" era „cântarul": candidații se cântăreau la început de mandat, pentru a se măsura cât urmau să se îngrașe în timpul mandatului!?

Primim și noi o invitație adresată candidatului Ion Iliescu (un fel de „tipizată", dacă îmi aduc bine aminte), pe care am declinat-o respectuos, spunând că Dl. Iliescu își cunoaște greutatea și, în consecință, nu avea ce căuta la emisiunea lui Florin Călinescu.

[citeste si]

Inutil să vă spun că „maestrul" a izbucnit în acuze și miștouri gratuite la adresa noastră. Din nou, câtă vanitate ... În concluzie, înțeleg, în lumina celor tocmai povestite, că, prin afirmația că politicienii români sunt toți niște „cârnați", Florin Călinescu se vroia, de fapt, „Cârnățarul Șef"!? Câtă vanitate ...", a scris Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel