ROMÂNII AU TALENT, PRO TV. Claudia, vocea de aur care a adus lacrimi: "Nu am acceptat să o las să moară"

ROMÂNII AU TALENT, PRO TV. O româncă născută în Italia a reuşit să smulgă lacrimi şi ropote de aplauze cu povestea şi glasul ei.

ROMÂNII AU TALENT, PRO TV. Claudia a venit la "Românii Au Talent" însoţită de mama ei, care i-a împărtăşit povestea, după ce fata i-a impresionat pe jurați, cântând "O, sole mio".

ROMÂNII AU TALENT, PRO TV. "A cântat excepţional. Poveştile triste sunt parte din viaţa noastră, dar ea este un om extraordinar", a spus Florin Călinescu.

ROMÂNII AU TALENT, PRO TV. "Cred că muzica face minuni, iar prezenţa ei aici este dovada. Puterea de vindecare stă în mintea ei şi va reuşi cu ajutorul muzicii", i-a spus Andi Moisescu mamei Claudiei.

Vezi și: ROMÂNII AU TALENT, PRO TV. Balerină, moment fantastic. Jurații, aplauze în picioare: Premieră în emisiune. Sublim!

 

Povestea tristă a concurentei

ROMÂNII AU TALENT, PRO TV. "S-a născut o boală metabolică gravă, care nu se tratează în România. La şase luni, a început să se vadă retardul. Nu mai putea să facă ce făceau alţi copii de vârsta ei. Medicii au zis că este retard. Cu trecerea timpului era mai grav. A început să aibă crize epileptice, îşi pierduse auzul şi văzul. Nu ştiam ce să facem.

ROMÂNII AU TALENT, PRO TV. Mi-a fost greu să accept să o las să moară. Dacă nu ajungeam în Italia, murea. Povestea ei este un miracol foarte mare. Cineva de sus ne-a ajutat mereu. Când era mică, era o fetiţă care se vedea că vrea să trăiască, era foarte curajoasă, plină de viaţă. La şcoală a mers la o şcoală normală. În Italia nu sunt şcoli pentru copii handicapaţi. Desena foarte mult. Fata nu reuşeşte să facă nimic, doar cântă!", a povestit mama Claudiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel