ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Sasha Bognibov, îmbrăcat în tricolor. Ce i-a zis Rădulescu

Rodica Mitu / 09 Martie 2018 / 21:49 Salveaza PDF Comentarii

Vineri seară, un concurent "Românii au talent" a îmbrăcat în tricolor la emisiune.

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Sasha Bognibov s-a prezentat în cadrul emisiunii îmbrăcat în tricolor, iar momentul lui a fost pe placul publicului. "Tu nu ar trebui să cânți în fața unui juriu, tu trebuie să cânți în fața unui public", i-a spus Mihaela Rădulescu. Sasha Bognibov a trecut mai departe cu trei de "DA".

(w670)

[citeste si] 

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018, GOLDEN BUZZ. Vineri, de la 20.30, cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8 Românii au talent va fi reprezentat de un moment inedit, o revenire în competiție, dar într-o altă formulă. "Acest golden buzz este ilustrația perfectă a ceea ce e această emisiune: o recunoaștere a talentului pur, mai ales în cazuri în care nu avem de-a face cu profesioniști. Oameni care și-au descoperit menirea lor în viață", spune Andi Moisescu.                                               

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.M