ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Sasha Bognibov, îmbrăcat în tricolor. Ce i-a zis Rădulescu

Rodica Mitu / 09 Martie 2018 / 21:49 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vineri seară, un concurent "Românii au talent" a îmbrăcat în tricolor la emisiune.

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Sasha Bognibov s-a prezentat în cadrul emisiunii îmbrăcat în tricolor, iar momentul lui a fost pe placul publicului. "Tu nu ar trebui să cânți în fața unui juriu, tu trebuie să cânți în fața unui public", i-a spus Mihaela Rădulescu. Sasha Bognibov a trecut mai departe cu trei de "DA".

(w670)

[citeste si] 

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018, GOLDEN BUZZ. Vineri, de la 20.30, cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8 Românii au talent va fi reprezentat de un moment inedit, o revenire în competiție, dar într-o altă formulă. "Acest golden buzz este ilustrația perfectă a ceea ce e această emisiune: o recunoaștere a talentului pur, mai ales în cazuri în care nu avem de-a face cu profesioniști. Oameni care și-au descoperit menirea lor în viață", spune Andi Moisescu.                                               

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25