ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Mihaela Rădulescu, impresionată după momentul unei fete din Maramureș - VIDEO

Rodica Mitu / 09 Martie 2018 / 21:01 Salveaza PDF Comentarii

Vineri seară, o fată din Maramureș a impresionat jurații "Românii au talent".

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. Andreea Ghițiu, în urma unei interpretări impecabile, a uimit publicul și cei patru jurați. "E foarte greu de cântat", a spus Andra. "Mă bucur că în 2018 putem asculta așa ceva de la un copil", a zis și Mihaela Rădulescu.

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018, GOLDEN BUZZ. Amintim că, vineri, de la 20.30, cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8 Românii au talent va fi reprezentat de un moment inedit, o revenire în competiție, dar într-o altă formulă. "Acest golden buzz este ilustrația perfectă a ceea ce e această emisiune: o recunoaștere a talentului pur, mai ales în cazuri în care nu avem de-a face cu profesioniști. Oameni care și-au descoperit menirea lor în viață", spune Andi Moisescu.

VIDEO

[citeste si]                                                      

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3