ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018. Alexandru Voinescu (Alexander Jr.), NUMĂR care a tăiat răsuflarea tuturor- VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018.  Alexandru Voinescu este un puști de 16 ani care s-a prezentat pe scena ”Românii au talent” cu un număr de echilibristică. 

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018.  La finalul numărului acesta a avut un moment care a tăiat răsuflarea tuturor. Pentru câteva secunde, timpul s-a oprit, toți priveau către concurent, cu speranța că va încheia numărul de echilibristică fără o accidentare. 

”Vai de capul meu!” a exclamat Andra, care alături de Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu, s-a ridicat în picioare și a aplaudat. 

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018.  ”De pe ce planetă vii?” l-a întrebat Andra pe Alexandru Voinescu, de doar 16 ani. Acesta i-a răspuns că este din București. 

Totodată, el a dezvăluit că, deși are doar 16 ani, are spectacole în afara țării. ”Părinții mei muncesc la circ” a mărturisit el. Alexandru a jucat prima oară într-un număr alături de tatăl său, când avea 7 ani: ”Primul spectacol a fost când aveam 7 ani. La 12 ani am început să fac numărul de echilibristică, am terminat clasa a opta și am plecat în străinătate” a povestit concurentul. 

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018.  Alexandru mărturisește că a așteptat să termine clasa a opta și apoi a plecat cu circul prin Europa. ”Mi-am cumpărat o mașină și abia aștept să fac 18 ani ca să o conduc, acum o condue tati” a mai povestit tânărul. 

[citeste si]

Andi Moisescu i-a spus că-l credea mai matur și i-a dezvăluit că ”mi se pare cu atât mai spectaculos momentul tău, ți-ai descoperit vocația.”. 

El a primit patru ”DA”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel