ROMÂNII AU TALENT, 23 februarie. Andra: Vorbești serios, plânge?

Rodica Mitu / 23 feb 2018 / 21:20 Salveaza PDF Comentarii

La "Românii au talent", vineri seară, un concurent a izbucnit în lacrimi, după interpretarea sa și comentariile juraților.

ROMÂNII AU TALENT 2018. Narcis Olaru, în vârstă de 37 de ani, lucrează în Valencia. Vineri, 23 februarie, la "Românii au talent" a interpretat o melodie în limba franceză. Spre nemulțumirea lui, jurații nu au fost încântați. Acesta nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi.

ROMÂNII AU TALENT 2018. "Vorbești serios, plânge?", a întrebat Andra. Ulterior, artista a spus că, în cazul în care vrea mai mult, îl sfătuiește să se pună "pe treabă".

[citeste si] 

ROMÂNII AU TALENT 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse. Amintim că,  în prima ediție a emisiunii, cei patru jurați au dansat împreună cu publicul, iar Smiley și Pavel au analizat cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.  loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1