ROMÂNII AU TALENT, 20 aprilie 2018. ULTIMA ediție de preselecții

Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti
Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti

Cei care fac din curajul lor spectacol urcă vinerea aceasta pe scena show-ului Românii au talent! În ultima ediție de preselecții din cel de-al optulea sezon, vor fi prezentate momente senzaționale aduse pe scenă de români hotărâți să cucerească întreaga lume.

ROMÂNII AU TALENT, 20 aprilie 2018. De la 20:30, o membră a Lotului Național de Scrima urcă pe scenă Românii au talent pentru a-și prezenta una dintre pasiunile sale și îi cucerește pe jurați și pe Smiley și Pavel cu prezența ei. Fiind vorba despre un hobby al acesteia, jurații își spun pe rând părerea despre pasiuni, timp liber și serviciu. "Dacă ai o pasiune, ea nu trebuie neapărat să se transforme într-o meserie. Pur și simplu poate rămâne la nivel de pasiune. Eu, de exemplu, am damblaua să bat tobele, dar niciodată nu o să fac din asta o meserie", spune Andi, iar Florin continuă: "Mie îmi place să bat câmpii și am făcut din asta o meserie." 

ROMÂNII AU TALENT, 20 aprilie 2018. Naiul cucerește publicul la Românii au talent cu ajutorul unei concurente care studiază acest instrument în Olanda... de la un olandez! Reprezentația îi uimește pe toți, iar juriul este impresionat de talentul ei. "Dacă ai și atingerea aripii de înger, sublimul are deja o explicație", spune Mihaela, fermecată de momentul prezentat. "Ești un Jimi Hendrix al naiului!", spune Florin, iar Andra continuă la finalul numărului: "Este genul de român care merge în străinătate și ne face mândri că suntem români! Bravo ei!".

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT, 20 aprilie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii au urmărit emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel