ROMÂNII AU TALENT, 20 aprilie 2018. Andra, dezamăgită: Nu a fost bine

O membră a Lotului Național de Scrima a urcat pe scena Românii au talent pentru a-și prezenta una dintre pasiuni, muzica. Nu a reușit însă să-i impresioneze pe cei patru jurați.

ROMÂNII AU TALENT, 20 aprilie 2018. "Ce am auzit nu a fost bine pregătit. Notele înalte erau puțin stridente", a spus Andra. "Dacă ai o pasiune, ea nu trebuie neapărat să se transforme într-o meserie. Pur și simplu poate rămâne la nivel de pasiune. Eu, de exemplu, am damblaua să bat tobele, dar niciodată nu o să fac din asta o meserie", i-a spus Andi Moisescu. Nici Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu nu au prea încântați. Concurenta nu s-a calificat mai departe.

ROMÂNII AU TALENT, 20 aprilie 2018. Vinerea aceasta este ultima ediție de preselecții din sezonul 8 Românii au talent, ultimii concurenți din acest sezon, care vor face tot posibilul să impresioneze și să meargă mai departe în competiție.

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT, 20 aprilie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii au urmărit emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel