EXCLUSIV  Românii ar putea plăti DOAR jumătate din taxa pentru rovinietă! Informația care vizează milioane de șoferi

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Răzvan Cuc (PSD) a anunțat la interviurile DC News că a depus un proiect de lege prin care românii ar putea plăti doar jumătate din taxa pentru rovinietă, date fiind restricțiile în vigoare. 

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc a anunțat miercuri, la interviurile DC News, că „am depus astăzi la Grupul Senatorial un proiect de lege de modificare a Ordonanței privind taxa drumurilor.”

„Dreptul românilor este de a circula 24/24 ore. Noi, când plătim taxa rovinieta, o plătim să circulăm non-stop, nu să circulăm fragmentat sau cu declarații. Poate eu vreau să circul noaptea, cu masca, cu dezinfectant... În sensul ăsta am introdus un proiect de lege prin care să înjumătățim rovinieta.”, a explicat Răzvan Cuc (PSD).

„Valoarea ei pe toate categoriile este una... Sper să am sprijinul celor de la putere pentru că au înghețat toate veniturile, au redus...”, a mai spus el, menționând totodată că ar putea fi „o mică reparație” din partea guvernării. 

„Ținând cont și de ceea ce s-a întâmplat în trecut pentru că sunt oameni care au cumpărat rovinietă și n-au putut circula. Să spunem că, dacă cineva a cumpărat rovinieta pe 1 martie, se prelungește automat de la 1 martie 2022 cu încă șase luni.”, a subliniat Răzvan Cuc.

„Privește cinci, șase, șapte milioane de șoferi din România și autovehiculele lor”, a adăugat analistul politic Bogdan Chirieac, precizând că „e o inițiativă corectă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel