EXCLUSIV  România va avea cele mai mari hub-uri IT din Europa Centrală și de Est. Planul lui Laufer

Ilan Laufer a vorbit despre una dintre măsurile programului de țară al Platformei Social Liberale.

Ilan Laufer a dezvăluit o măsură din programul Platformei Social Liberale, prin care va transforma România în gazda celor mai mari hub-uri IT din Europa Centrală și de Est, într-un interviu pentru DC News.

„Avem câteva proiecte pentru mediul de afaceri, vrem să creăm trei hub-uri uriașe. Mă refer la cele mai mari hub-uri de high tech din Europa Centrală și de Est. Vrem să avem unul în Transilvania, unul la Iași și unul în București. Fiecare să fie specializat într-o zonă", a spus Ilan Laufer, cu referire la programul de țară al Platformei Social Liberale.

30.000 de companii în 10 ani

 

„Vrem să incubăm, în următorii 10 ani, 30.000 de companii pe high tech, deci nu Start-up Nation, care sunt companii micuțe, afaceri care au fost, într-adevăr, și de grafică, de arhitectură și cabinete medicale, dar noi discutăm de high tech. Discutăm de companii care valorează zeci și sute de milioane de dolari, create în România", a mai spus Ilan Laufer.

„Vrem să stopăm inclusiv exodul celor care sunt cei mai talentați scriitori de cod din lume, care vin în mare parte din România și pleacă", a explicat Laufer.

Vezi întreaga declarație:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel