ROMANIA-UNGARIA: Suporterii maghiari, incidente violente. La București, măsuri speciale

Un tren special, cu suporteri maghiari, se îndreaptă sâmbătă spre Capitală, unde se va disputa meciul România-Ungaria, din preliminariile EURO 2016, iar primele incidente deja au fost semnalate. 

ROMANIA-UNGARIA. Peste 1.000 de ultraşi maghiari se află în trenul care a plecat din Gara Keleti din Budapesta spre București. Primele incidente au avut loc, vineri seară, chiar în stația de plecare, suporterii unguri aruncând petarde și fumigene din tren, scandând mesaje de revendicare a Ardealului şi a Ţinutului Secuiesc și arborând steagul Ungariei. 

Mai mult, ei au publicat pe un site fotografii cu arsenalul pregătit pentru meci: cuţite, bâte şi măşti.

ROMANIA-UNGARIA. Ultrașii maghiari au continuat manifestările zgomotoase și pe teritoriul României. În vama Curtici din județul Arad, suporterii maghiari aflați în tren s-au manifestat zgomotos și au scandat pentru echipa favorită pe tot parcursul controlului, iar la plecare au aruncat cu petarde şi cutii goale de bere. 

Pe ruta spre București, trenul cu suporterii unguri nu a fost lăsat să oprească în două gări, din motive de securitate, după ce maghiarii au aruncat cu petarde în Defileul Jiului.

Citește și ROMÂNIA - UNGARIA LIVE TEXT. DC NEWS TRANSMITE LIVE TEXT meciul ROMÂNIA - UNGARIA, din PRELIMINARIILE EURO 2016

La Târgu Jiu, suporterii au aruncat cu obiecte şi au huiduit jandarmii şi poliţiştii strânşi pe peron. 

Trenul a oprit într-o haltă din Dolj, unde au fost întâmpinaţi de şefii poliţiei. Fanii au aruncat din nou cu petarde şi au scandat mesaje obscene.

ROMANIA-UNGARIA. Pentru meciul România-Ungaria care va avea loc în această seară, pe Arena Națională, de la ora 19:00, din a doua etapă a preliminariilor pentru Euro 2016, la Bucureşti s-au luat măsuri speciale. 

Autorităţile au mobilizat aproape 10.000 de jandarmi şi de poliţişti.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A MECIULUI ROMÂNIA - UNGARIA, DE PE ARENA NAȚIONALĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel