ROMÂNIA-UNGARIA. Sancțiuni dure după incidentele violente de pe Arena Națională. Cât însumează amenzile

ROMÂNIA-UNGARIA. Au fost stabilite primele sancțiuni după incidentele violente de sâmbătă seară, de pe Arena Națională, de la meciul România-Ungaria. 30 de persoane au primit amenzi, dintre care 20 nu mai au acces nici pe stadion pe o perioadă de la 6 luni la 1 an.

ROMÂNIA-UNGARIA. Inspectoratul General al Jandarmeriei a anunțat duminică sancțiunile care s-au dat după meciul România-Ungaria, disputat sâmbătă pe Arena Națională.  

ROMÂNIA-UNGARIA. Peste 50 de persoane au fost identificate de forțele de ordine, dintre care "30 au fost sancționate contravențional pentru provocare de scandal, aruncarea de obiecte asupra suporterilor, pătrunderea în stadion fără documente de acces, împiedicarea forțelor de ordine de a-și îndeplini sarcinile de serviciu, proferarea de injurii și expresii jignitoare, etc. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 18.000 de lei", anunţă un comunicat al MAI, potrivit realitatea.net.

Citește și ROMÂNIA-UNGARIA 1-1. Dumitru Dragomir, acuzații dure după meciul ROMÂNIA-UNGARIA

ROMÂNIA-UNGARIA. "Dintre persoanele sancționate contravențional, 20 au primit și măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive pe o perioadă de la 6 luni la 1 an", mai precizează documentul citat. 

ROMÂNIA-UNGARIA. Sute de petarde au explodat şi zeci de fumigene au fost aruncate pe teren înaintea partidei, iar suporterii ungari au încercat să intre peste cei români de la Tribuna I, jandarmii fiind nevoiţi să folosească gazele lacrimogene. Jandarmii au evacuat o parte a fanilor români de la Inelul 1 al Peluzei Nord de la Arena Naţională după ce suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel