România U21. Valentin Mihăilă, dialog bizar cu arbitrul: Ne-a întrebat de ce mai vrem penalti

Valentin Mihăilă, marcator pentru România U21 în meciul cu Irlanda de Nord, de luni seara, scor 3-0, în preliminariile EURO 2021, a povestit o discuție bizară avută în timpul partidei cu arbitrul partidei de la Voluntari, slovenul Nejc Kajtazovic.

În minutul 38, portarul Conor Hazard a fost eliminat după o ciocnire violentă cu Dennis Man, în afara careului. Câteva minute mai târziu, în prelungirile primei reprize, România a solicitat o lovitură de la 11 metri pentru un fault comis în careu asupra lui Andrei Ciobanu, însă arbitrul sloven a dictat doar corner. Raționamentul centralului, conform spuselor lui Mihăilă, a fost unul cel puțin bizar.

"Arbitrul ne-a întrebatNoi am continuat să jucăm și s-a văzut rezultatul pe tabelă", a declarat Mihăilă, după meci, la ProX.

"Sunt foarte fericit că am reușit să înscriu primul gol la U21 și că am reușit să câștigăm cele trei puncte. Am făcut un meci extraordinar toată echipa și sunt foarte fericit. Mai e mult de jucat până la finalul grupei. E bine că am legat aceste victorii, chiar dacă în meciul cu Dnamearca am pierdut. Am început mai greu, dar e bine că am continuat așa. Sperăm să câștige și România cu Norvegia, mâine seara", a mai spus jucătorul Universității Craiova.

A doua victorie consecutivă în preliminarii cu 3-0

Pentru România U21 a fost a doua victorie consecutivă în preliminarii cu 3-0, după cea obţinută la Ploieşti, joi, contra Ucrainei.

După trei meciuri disputate în grupa 8 de calificare la Campionatul European din 2021, România U21 ocupă locul al treilea, cu şase puncte. Pe primul loc se află Danemarca, câştigătoare a celor trei meciuri disputate.

Clasamentul grupei 8 de calificare la EURO U21:

1. Danemarca U21 - 9 puncte (3 meciuri)
2. Finlanda U21 - 7p (4 meciuri)
3. România U21 - 6p (3 meciuri)
4. Ucraina U21 - 3p (3 meciuri)
5. Irlanda de Nord U21 - 2p (4 meciuri)
6. Malta U21 - 1p (3 meciuri)

La turneul final din Ungaria şi Slovenia vor obţine calificarea cele nouă câştigătoare de grupă şi cel mai bun loc secund. Celelalte opt locuri secunde rămase vor disputa un baraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel