România U21, meci cu Gloria Buzău, după anularea amicalului cu Anglia

România U21 joacă sâmbătă un meci de pregătire cu Gloria Buzău, după anularea amicalului cu Anglia.

 După ce partida dintre România U21 și Anglia U21, programată vineri, 3 septembrie, a fost anulată, în delegația englezilor fiind depistate două cazuri pozitive la testarea Covid-19, tricolorii mici vor juca sâmbătă un meci de pregătire cu Gloria Buzău, informează frf.ro.

Echipa națională de tineret Under 21 a României a început pregătirea pentru EURO 2023, competiție unde și-a asigurat prezența din postura de țară organizatoare. Tricolorii vor întâlni Georgia, pe 7 septembrie, la Voluntari, ora 21:00.

Pentru că selecționerul Florin Bratu și-a dorit încă un meci de pregătire la această acțiune, după ce amicalul cu Anglia a fost anulat din cauza cazurilor pozitive din tabăra britanicilor, România U21 va susține un joc de antrenament cu Gloria Buzău. Partida se va disputa sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 12:00, pe stadionul Dinamo. Meciul se va juca fără spectatori. De asemenea, accesul presei nu va fi permis.

Joi seara, tricolorii s-au antrenat în cantonamentul de la Buftea. În urma anulării amicalului cu Anglia, Florin Bratu a fost nevoit să schimbe și programul de pregătire, modificând structura ședinței de pregătire cu câteva minute înainte de startul antrenamentului.

Înainte de cina de joi, de după antrenament, au fost furnizate și rezultatele testelor COVID-19 efectuate dimineață, toate fiind negative, potrivit Mediafax.

Cum îşi pot primi banii înapoi cei care au cumpărat bilete la meciul anulat România U21 – Anglia U21

FRF a comunicat procedura de returnare a sumei plătite pe bilete la România U21 – Anglia U21. Ca urmare a cazurilor de COVID-19 depistate în lotul echipei naționale a Angliei, partida de pregătire programată vineri, 3 septembrie, a fost anulată.

Persoanelor care deja și-au achiziționat bilete la acest joc pe site-urile bilete.frf.ro sau bilete.ro le va fi restituită contravaloarea acestora (făra taxele de curierat, procesare sau de transfer bancar – conform condițiilor de vânzare).

Suma va fi returnată în contul din care s-a efectuat plata în termen de 30 de zile lucrătoare, transmite Federaţia Română de Fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel