România - Suedia. Gică Popescu, despre şansele naţionalei de a merge la EURO 2020

Popescu - Hagi
Popescu - Hagi

Fostul internațional Gheorghe Popescu (52 de ani) este convins că România va obține calificarea la Campionatul European din 2020 dacă va învinge Suedia, vineri. "Baciul" consideră că tricolorii nu vor pierde în Spania, luni, în eventualiatea acestui scenariu.

"Am mari speranțe. În meciurile decisive am jucat bine. Avem o finală uriașă pe teren propriu. Avem spiritul pe care jucătorii ar trebui să îl aibă pentru a bate Suedia. Să câștigăm noi cu Suedia și îți spun eu că nu pierdem în Spania. Spania fiind calificată, nu va trage atât de mult. Mă gândesc la motivația celor două echipe. Diferența de motivație ne va da speranța să facem un meci egal.

Eu cred că eu meci de o asemenea importanță poate fi dus la sfârșit de orice jucător, fie că joacă la echipa de club sau nu. E o chestie de ambiție personală. Oricare jucător poate duce 70 de minute. Și trebuie să joace bine”, a spus Popescu, marți seara, la Digi Sport.

În ultimele două meciuri din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi Spania, luni, de la ora 21:45, la Madrid, pe Wanda Metropolitano. Înaintea ultimelor două partide din grupă, Spania şi-a asigurat prezenţa la turneul final, însă bătălia pentru locul secund se va da între Suedia şi România. Pentru a fi siguri de calificare, tricolorii trebuie să învingă echipa nordică şi să obţină cel puţin o remiză cu Spania, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel