România - SUA, parteneriat. Laufer: Sunt extrem de fericit să anunț

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer, consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă, a anunțat primul eveniment care va avea loc în 2019 cu privire la dezvoltarea parteneriatului strategic în România și Statele Unite.

"'SMART START USA CONTINUĂ DEZVOLTAREA PARTENERIATULUI STRATEGIC ÎNTRE ROMÂNIA ȘI STATELE UNITE ALE AMERICII!

Sunt extrem de fericit să anunț deschiderea oficială a turneului de promovare a programului și platformei SMART START USA 2019. Începem anul în forță prin anunțarea primului eveniment - Conferința "Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești". Aceasta va avea loc în perioada 20-21 martie 2019, la sediul Camerei de Comert Româno-Americană Florida. Programul continuă dezvoltarea reala și concreta a Parteneriatului Strategic între Romania și SUA prin susținerea dezvoltării sectoarelor economice prioritare pentru exportul românesc și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane.
Cei care își doresc extinderea afacerii lor pe piața din SUA și vor să știe ce pași trebuie urmați, se pot înscrie pentru participarea la eveniment prin accesarea link-ului urmator:  https://smartstartusa.net/eveniment/miami2019

Participanții - dialog direct cu reprezentanți ai administrației locale americane

Participanții vor avea posibilitatea de a intra într-o nouă sesiune de dialog direct cu reprezentanți ai administrației locale americane și ai mediului de afaceri din statul Florida si de asemenea, ocazia să descopere atât oportunitățile concrete de afaceri cât și particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane.

Evenimentul este organizat de Smart Start USA, Camera de Comerț Româno-Americană din Miami și Miami DADE County, cu susținerea autorităților locale din Florida, a Camerei de Comerț și Industrie a României, Academiei de Studii Economice din București și a partenerilor de implementare First Bank, Banca Transilvania, Banca Comercială Română, Mastercard, certSign, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM și Fondul Român de Contragarantare.

Va asteptam!, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Guvernul, atacat de propriii oameni. Ilan Laufer, acuzații de SABOTAJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel