EXCLUSIV  România, stat slab. Daniel Băluță: Multe lucruri stupide. Statul român este slab

Revizuirea Constitutiei
Revizuirea Constitutiei

Edilul Sectorului 4, Daniel Băluță, a fost prezent la interviurile DCNews. Acesta a vorbit despre o multitudine de subiecte, printre acestea aflându-se și slăbiciunea statului român.

Primarul Sectorului 4 a declarat că au venit normativele de ridicat mașini, însă acestea nu pot fi ridicate. Proprietarul nu poate primi amendă dacă nu se află la mașină.  

”Așa a spus Curtea Constituțională. Nu avem ce să comentăm. Ați lăsat-o acolo, dacă nu sunteți la ea aștept.”, a spus edilul.

Acesta afirmă că situația prezentată este la fel ca cea a pomilor, ”trebuie să lărgim strada, dar nu o mai lărgim că sunt pomii.”

”Consideră că dacă amendezi proprietarul o să fie diferit de cel care o conduce și că nu este în regulă să amendezi proprietarul”, a explicat Daniel Băluță.

Acesa a continuat: ”Sunt destul de multe lucruri stupide, am avut la începutul mandatului contorizate 1200 de epave, am ridicat 700 pentru că nu faci față ritmului, nu ai unde să le pui pe toate și trebuie să faci apoi o procedură să le vinzi, faci o licitație, și mai am 500, apropo de chestiunea asta.”.

Făcând o comparație între constituția din SUA, unde imobilele aflate într-o stare degradabilă sunt puse la pământ, cu cea a țării noastre, primarul a concluzionat: ”La acest nivel, acolo unde statul ar trebui să fie extrem de puternic, pentru că asta îi deranjează și foarte multă lume uită că pe oameni îi deranjează lucrurile astea, statul român prin instituțiile pe care le are și în frunte cu administrațiile publice locale este slab. Slăbiciunea lui se manifestă prin această neputință de a interveni pe proprietăți părăsite, lucruri de bun simț, de a ridica o mașină care pur și simplu este parcată aiurea sau acoperă trotuarul. (...) Viața cotidiană a cetățenilor este extrem de mult afectată de această slăbiciune pe care o avem.”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel