ROMÂNIA - SPANIA. Burleanu: Tricolorii au arătat acest lucru

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat, duminică, după meciul amical dintre România şi Spania, că jucătorii au arătat că se pot bate cu orice echipă calificată la Campionatul European.

Deşi este doar un meci amical (cu Spania, n. red.), cu siguranţă ambele meciuri au fost foarte importante şi rezultatele pe măsură; am jucat de la egal la egal cu Italia, anul trecut, şi acum cu Spania, ceea ce ne dă practic foarte multă încredere pentru această prezenţă la EURO, a spus Răzvan Burleanu.

El a precizat că, de altfel, marele câştig al egalului obţinut cu Spania este tocmai această încredere, mentalitatea de învingători pe care o au jucătorii.

Încrederea pe care am căpătat-o în noi, fiindcă aveam nevoie de acest lucru, acesta a fost şi unul dintre obiective înainte de cel de selecţie pentru EURO. Obiectivul a fost să ne fixăm o mentalitate de învingători, o mentalitate că merităm să fim la acest campionat european şi că, în acelaşi timp, trebuie şi putem să ne batem cu toate echipele calificate la europene, a menţionat preşedintele FRF. Potrivit lui Răzvan Burleanu, Nicuşor Stanciu este unul dintre jucătorii de viitor ai fotbalului românesc.

[citeste si]

E unul dintre jucătorii de viitor ai fotbalului românesc (Nicuşor Stanciu - n.r.) şi cu siguranţă a demonstrat-o şi-n meciul cu Lituania, şi în această seară, şi aşteptăm şi ceilalţi jucători tineri să facă pasul, fiindcă în acelaşi timp trebuie să ne gândim nu numai la Campionatul European, ci şi la campania de calificare pentru Mondiale, care începe în această toamnă, a subliniat Răzvan Burleanu. El s-a declarat mulţumit atât de organizarea meciului pe Cluj Arena, cât şi de publicul clujean, menţionând că echipa naţională va mai juca şi alte meciuri la Cluj şi în afara Bucureştiului. Am găsit la Cluj o afecţiune de care ne dorim să avem parte la fiecare meci al echipei naţionale şi cu siguranţă, aşa cum am mai spus, echipa naţională aparţine tuturor suporterilor români şi, prin urmare, va trebui să meargă acolo unde cultura fotbalistică o permite, a mai spus Răzvan Burleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel