România - Rusia, handbal. Ambros, dezamăgit: Aici s-a decis meciul

România a pierdut fără drept de apel, scor 22-28, partida din semifinalele Campionatului European de handbal feminin împotriva Rusiei. Antrenorul Martin Ambros consideră că neatenția pe faza defensivă a fost fatală.

"Le-am spus fetelor că trebuie mai multă atenţie în defensivă, că ne trebuie mai multă încredere. Noi am făcut o treabă bună la început, dar nu ne-am descurcat individual, în duelurile 1 vs. 1. Nu am simţit bine spaţiile, nu am reuşit să le ţinem piept lui Sen şi Vyakhirevei. Ştiam cum joacă Rusia, cred că e greu să baţi Rusia când iei 20 de goluri, dar ne-am luptat, am jucat mai bine pe atac, unde am avut mai multă încredere.

Ele au rupt meciul în debutul reprizei a doua, când au dat trei goluri. Când eşti cu un om în minus, apare şi acea cădere. Poate era altceva cu Neagu în teren, dar asta nu e o scuză, trebuie să jucăm şi fără ea. Fetele au arătat spirit, nimeni nu le poate reproşa nimic, trebuie să fim mulţumiţi de ele", a declarat spaniolul, care nu are vreo favorită pentru finala mică: "Nu vreau pe nimeni în finala mică, se poate!? Nu, doar vă zic aşa...Olanda şi Franţa sunt echipe puternice, nu contează peste cine vom da", a precizat Martin Ambros, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel