EXCLUSIV  Florea, primar Sector 5: Risc de disoluţie a statului. Problema cel mai greu de rezolvat

Mihai Ciobanu / 29 oct 2019 / 21:02 Salveaza PDF Comentarii
Protest - foto simbol
Protest - foto simbol

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, apreciază că România riscă să intre într-o disoluţie a statului care ar face ca fenomenele violente să scape de sub control. 

"În momentul în care am recredibilizat administraţia, am devenit un partener serios pentru toată lumea, şi pentru Guvern, şi pentru Comisia Europeană, şi pentru Banca Mondială, BERD, BEI şi atunci am reuşit să fac din Sectorul 5 un sector care să aibă reprezentare şi prestanţă internaţională. (...)

Dar dacă această parte negativă va prevala asupra părţii pozitive şi asupra părţii constructive, cred că nu numai la nivelul primăriilor, dar la nivelul întregii ţări vom avea o problemă de credibilitate din ce în ce mai mare pe care nu cred, cu oameni publici distruşi ca imagine, că o vom mai putea repara multă vreme de acum încolo. Riscăm să intrăm într-o disoluţie a autorităţii de stat. Disoluţia autorităţii statului e cel mai greu de rezolvat. Riscăm să nu mai putem controla aceste fenomene violente", a declarat Daniel Florea într-un interviu acordat DC News.

Video: 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24