România - Norvegia. Băluţă e optimist: Putem să ne luăm revanşa

Alexandru Băluță
Alexandru Băluță

Alexandru Băluţă a declarat, vineri, într-un interviu acordat site-ului oficial al FRF, că prima reprezentativă îşi poate lua revanşa în faţa Norvegiei, în meciul de duminică din Liga Naţiunilor, după înfrângerea cu 4-0 suferită în meciul tur.

"Putem să ne luăm revanşa în faţa Norvegiei. Avem calitate, dar nu e suficient, trebuie să muncim mai mult, să dăm dovadă că suntem o echipă unită. Pentru că poate nu întotdeauna arătăm asta în teren. Dacă suntem uniţi şi facem totul în echipă atunci avem şanse mari să câştigăm şi să mai ştergem cu buretele din ce a fost", a afirmat el.

Băluţă s-a arătat foarte fericit de faptul că a revenit la echipa naţională după aproximativ trei ani, el precizând că a visat de multe ori acest moment.

Prima reprezentativă a României va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21:45 (Windsor Park, Belfast), ambele meciuri în Liga Naţiunilor, dar importante şi pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel