ROMÂNIA - NORVEGIA 19-27, în primul meci al "tricolorelor" la CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL

Naționala de handbal feminin a României a avut un parte de debut infernal la Campionatul European din Ungaria și Croația. "Tricolorele" n-au avut nicio şansă duminică seara, la Debrecen, împotriva celui mai greu adversar din grupa B, Norvegia, în fața căruia au pierdut la o diferență de 8 goluri.

Elevele lui Gheorghe Tadici au înscris doar de două ori în primul sfert de oră, prin Cristina Neagu, iar la jumătatea meciului erau conduse cu 9 goluri, scor 16-7. Încurajate din tribune de peste 1.500 de români, româncele nu și-au revenit nici după pauză.

Campioane olimpice şi vicecampioane continentale, nordicele s-au apărat în continuare perfect și au lovit fulgerător pe contraatac. "Tricolorele" au continuat să rateze exasperant, chiar şi de la 7 metri, şi au marcat doar de două ori în primele zece minute ale părții secunde.

Norvegia a ajuns să aibă un avantaj chiar și de 13 goluri, după care echipa noastră a echilibrat disputa, ajutată și de faptul că tehnicianul advers a trimis în teren mai multe rezerve. S-a terminat Norvegia - România 27-19, iar "tricolorele" au ratat ocazia de a obţine prima victorie împotriva nordicelor, după o pauză de 14 ani, scrie digisport.ro.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a întâlnirii, cu şapte reuşite, iar Aurelia Brădeanu a înscris de trei ori.

România joacă următorul meci de la Campionatul European marți, cu Danemarca.

Vezi aici programul meciurilor și al televizărilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel