România - Muntenegru, rezultat Liga Națiunilor, live. Debut pentru ”tricolori” în competiție!

Echipa Națională
Echipa Națională

România a întâlnit în această seară reprezentativa Muntenegrului în meciul de debut în Liga Națiunilor. Meciul s-a încheiat 0-0.

Min 90 - FINAL DE MECI. 0-0

Min 76 - Muntenegru joacă în 10, după ce vârful muntenegrenilor a văzut cartonașul roșu. Din păcate România nu forțează iar meciul se îndreaptă spre un rezultat nul

Min 67 - Budescu îl înlocuiește pe Mitriță

Min 46 - Acțiune superbă a României! Băieții noștri încep în forță și Keșeru are cea mai mare ocazie de gol a meciului, dar portarul muntenegrean apără excelent

Min 45 - Finalul primei reprize

Min 36 - Ce ocazie! Mitriță trage de la distanță, dar mingea trece foarte aproape de poartă! O nouă șansă pentru naționala noastră! 

Min 28 - Chiricheș calcă greșit și se accidentează! Căpitanul României nu mai poate continua meciul. Va intra Bălașa, banderola e preluată de Săpunaru!

Min 24 - Ocazie uriașă pentru România! Chiricheș combină excelent cu Maxim, ajunge la aproximativ 11 metri de poarta adversă, dar luftează

Min 19 - Prima ocazie mare pentru România! Chiricheș șterge cu capul balonul după o lovitură de colț, dar mingea trece pe lângă poartă!

Min 6 - Fază extrem de periculoasă în careul nostru! Muntenegru cere penalty, dar arbitrul slovac lasă jocul să continue. Muntenegru a început mai bine meciul

ECHIPELE DE START

România:

Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Săpunaru, Bancu – Pintilii, Stanciu – Chipciu, Maxim, Mitriţă – Keşeru

Muntenegru:

Petkovic – Stojkovic, Savic, Simic, Tomasevic – Scekic, Vukcevic – Boljevic, Ivanic, Jovovic – Mugosa

Știrea inițială:

Partida dintre România și Muntenegru este programată în această seară de la ora 21:45.

Meciul se va disputa pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Din păcate pentru iubitorii fotbalului partida se va juca fără spectatori, după un incident 2016 când într-un meci împotriva Greciei, ultrașii români au afișat mai multe mesaje cu tentă rasistă și xenofobă. FIFA a decis astfel să penalizeze naționala țării noastre cu un meci cu porțle închise.

Cele două reprezentative s-au mai întâlnit și anul trecut în preliminariile pentru Cupa Mondială. Atunci, la Cluj, România a remizat 1-1, antrenor fiind Christoph Daum. Nicușor Staniu a ratat un penalty în ultimul minut, iar golul muntenegrenilor a fost marcat de superstarul Jovetic, care va absenta azi.

În tabăra noastră, pentru meciul cu Muntenegru, Răzvan Marin este suspendat, iar Eric Bicfalvi aflat în mare formă are șanse nule să joace din cauza unei accidentări.

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc azi, de la ora 21:45 și va fi transmis de Pro TV. Debutul României poate fi urmărit și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

Ce este Liga Națiunilor?

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, "tricolorii" mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania, informează GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel