România, medalii de aur la Openul de judo de la Belgrad

România a strălucit la Openul de judo de la Belgrad: echipa a obținut trei medalii de aur şi una de bronz. 

După medaliile de aur de ieri, obţinute de Alexandra Pop şi Marcel Cercea, astăzi Vlăduţ Simionescu a câştigat printr-un ippon spectaculos finala la categoria plus 100 de kilograme. Înaintea sa, la aceeaşi categorie, Mircea Croitoru a obţinut medalia de bronz.

"Se tatonează unul pe altul şi probabil cel care va greşi primul va cădea dar iată este gata deja meciul, a câştigat Simi cu ippon exact ca şi colegul lui de ieri Cercea Marcel ne-a încântat cu o nouă tehnică superbă", a declarat Simona Richter, antrenorul lotului olimpic de judo.

Vlăduţ Simionescu a câştigat printr-un ippon de generic finala la categoria plus 100 de kilograme. El l-a dominat fizic pe tatami pe azerul JALIL SHUKUROV, căruia nu i-a lăsat nicio şansă. Simionescu s-a calificat în finală după ce l-a învins pe Zarko Culum, din Serbia.

La aceeaşi categorie de plus 100 de kilograme, Mircea Croitoru a câştigat medalia de bronz. În prima zi a openului de judo de la Belgrad, România a obţinut alte 2 medalii de aur. Marcel Cercea a câştigat si el cu un ippon spectaculos finala la categoria 73 de kilograme, iar Alexandra Pop a obținut aurul la 48 de kilograme, informează Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel