România Mare în Europa. George Simion lansează un nou partid

În aceste momente, în București, la Sala Dalles, are loc adunarea de constituire a mișcării politice România Mare în Europa.

Inițiativa vine în urma campaniei pentru alegerile europarlamentare a candidatului independent George Simion.

Noua formațiune politică va promova o ideologie conservatoare.

Printre obiectivele mișcării politice, se numără „unificarea spirituală și de facto a românilor, crearea unui climat prielnic pentru întoarcerea acasă a celor plecați în străinătate, sprijinirea familiei românești și a capitalului autohton”.

(w670) George Sim

România Mare în Europa

Pe lângă George Simion, vor lua cuvântul azi Claudiu Târziu, jurnalist, scriitor și editor, Zoe Rădulescu, profesor, fost deținut politic, Gogu Puiu, Maria Arvinte, medic pediatru din Republica Moldova, membru al unei familii de deportați, Ana Maria Cristian, studentă stabilită în Anglia, Codin Coman, antreprenor, formator, consultant, Valentin Roman, realizator de filme de documentare, scriitor, Cătălin Mihai, informatician, activist civic.

LIVE de la Congresul de constituire a mișcării politice Româia Mare în Europa:

La alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, candidatul independent George Simion a obținut, potrivit datelor oficiale ale BEC, 1.27%, (113.918 voturi).

George Simion (n. 21 septembrie 1986, Focșani, România) este un activist civic român care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova. Este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și al Alianței pentru Centenar. Este autorul cărții „Blocați în labirint‟, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel