România, la Bruxelles. Cioloș: Nu respectă niște angajamente

Descriere foto:

Fostul premier Dacian Cioloș a fost invitatul lui Ionuț Cristache, la TVR, unde a vorbit despre problemele actuale al țării noastre.

”Țara asta trebuie guvernată de oameni care chiar vor să o dezvolte, iar dacă oamenii aceia sunt de bună credință și au obiective clare, atunci culoarea politică nu prea mai contează”, a spus Dacian Cioloș la România 9.

Tot el a vorbit și despre cum este văzută țara noastră la Bruxelles. 

”România este respectată la Bruxelles. Și românii sunt respectați. Oficialii de la Comisia Europeană, dl. Timmermans a spus că el nu au adus critici poporului român, ci celor care guvernează acuma România și nu-și tin promisiunile. Acolo nu se pune problema cum este văzută România. România este văzută ca un stat membru important, cu potențial important, cu creștere economică, cu peste 4 milioane de români care lucreză în afara României, este văzută ca o țară cu o societate civilă trează, care funcționează atunci când trebuie să-ți apere valorile, cu un guvern care - în momentul de față - nu-i capabil să valorifice potențialul acesta și care creează probleme pentru că nu respectă niște angajamente pe care Românie și le-a luat în momentul în care a decis să intre în Uniunea Europeană”, a mai spus Dacian Cioloș.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24