România - Kazahstan. Jucători cheie, accidentaţi

Antrenorul naţionalei de fotbal a Kazahstanului, Aleksandr Borodiuk, a declarat, miercuri seară, că meciul cu echipa României va fi unul interesant, ambele echipe fiind puternice. 

"Ne gândim şi noi că, dat fiind că s-a schimbat antrenorul echipei României, jucătorii români vor dori să demonstreze că joacă bine şi sperăm că şi pentru suporteri va fi un meci interesant", a afirmat acesta.

Întrebat în ce măsură contează în jocul românilor lipsa lui Bogdan Stancu, acesta a precizat că în fotbal nimeni nu este de neînlocuit. "L-am analizat pe Stancu, este un jucător bun, dar în fotbal nu există oameni de neînlocuit. Fotbalul este un joc de echipă şi se pot compensa rezultatele", a explicat antrenorul.

Pe de altă parte, el a făcut referire la lipsa din echipa sa, din cauza accidentărilor, a unor jucători importanţi. "Echipa Kazahstanului a pierdut câţiva jucători cheie din cauza accidentărilor, dar vor fi alţi jucători în locul lor. Este un pic îngrijorător, dar aceşti jucători noi vor avea şansa să se afirme, să îşi demonstreze responsabilitatea pentru echipă, pentru ţară", a afirmat Borodiuk.

[citeste si]

Naţionalele României şi Kazahstanului se vor înfrunta joi, de la ora 21.45, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel