Urmărește emisiunea live


ROMANIA - IRLANDA DE NORD, PRELIMINARII EURO 2016. Mircea Sandu, reacție după ce a fost interzis la meciurile Naționalei

Mircea Sandu, fost președinte al FRF, nu va fi prezent vineri seară pe Arena Națională, unde se va disputa meciul Romania - Irlanda de Nord, deoarece nu a fost invitat. "Să fie sănătos Burleanu!", a fost reacția lui Mircea Sandu.

Actuala conducere a FRF nu l-a invitat pe Mircea Sandu nici la meciul dintre Romania şi Irlanda de Nord, din preliminariile pentru Euro 2016, dar nici la amicalul cu Danemarca.

"Să fie sănătos Burleanu! Nu i-a invitat el pe Ienei, pe Hagi... Ăștia care fac performanța sunt proscriși. Ce să mai zic? Când ai de a face cu asemenea specimene, la ce te poți aștepta?", a spus Mircea Sandu pentru Dolce Sport.

Meciul Romania - Irlanda de Nord, din Grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016, se joacă, vineri, la ora 21:45, pe Arena Naţională.

TVR va transmite în direct meciul ROMANIA - IRLANDA DE NORD.

Mircea Sandu a condus FRF timp de 24 de ani, fiind ales pentru prima dată în fruntea forului la 9 august 1990. Mandatul a fost reînnoit în 1994, 1998, 2001, 2005 şi în ianuarie 2010. Din 2007 este membru în Comitetul Executiv al UEFA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel