Tăriceanu acuză un LOCKDOWN MASCAT. ”IPOCRIZIE și multă minciună”

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE
Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, s-a arătat indignat de declarațiile președintelui Klaus Iohannis din această seară. 

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a reacționat în această seară după declarațiile președintelui Klaus Iohannis care a anunțat noile restricții ce vor fi impuse în România. 

”Vorbim de o închidere. Că este una totală sau parțială, din ce am văzut este vorba de o închidere parțială. Suntem aproape de pragul de 10.000 de îmbolnăviri pe zi. Probabil că numărul real este mult mai mare. Când erau 200 de îmbolnăviri pe zi, președintele a cerut amânarea alegerilor locale. Acum când suntem la aproape 10.000, președintele a venit cu explicații că dacă în America se țin alegeri atunci să ținem și noi. Ipocrizie și foarte multă minciună. Nu ne e frică și chem pe toți românii să vină la vot să îi trimitem pe acești guvernanți acasă. (...) E o închidere mascată. O astfel de situație putea fi prevenită dacă se făcea o testare pe scară largă”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu în direct la România TV. 

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 6 decembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel