EXCLUSIV  România, în COLAPS, în lipsa fazărilor. ”Ar fi intrat în FALIMENT”

Corina Crețu, comisarul european pentru Politici Regionale, a dezvăluit că Uniunea Europeană a fost indulgentă cu România, pe care a salvat-o de la colaps. A doua oară nu se va mai repeta, spune comisarul european. 

”Am semnat- pentru că știți că din 23 de miliarde, 3 miliarde sunt deja antamate pe proiecte fazate, cele care ar fi trebuit să se termine în perioada 2007-2013. Numai pe București, am fazat stația de epurare Glina, 416 milioane care s-au transferat pe perioada 2014-2020.” a spus Corina Crețu la DCNews LIVE

Comisarul european pentru Politici Regionale a subliniat ”dacă nu făceam aceste fazări, România intra în colaps economic, pentru că toate administrațiile de apă și canal ar fi intrat în faliment, pentru că ar fi trebuit să plătească toate lucrurile, unele sunt la 70%, altele sunt la 50%.”

Corina Crețu a dezvăluit că le-a explicat autorităților române că ”a fost o situație excepțională, care nu se va mai repeta”. 

Alte proiecte fazate în București sunt: linia șase de metrou între București și Otopeni, linia cinci Râul Doamnei- Eroilor (PS Opera), linia 4 de metrou secțiunea Bazilescu-Străulești. 

Vezi de la 01:01:10

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel