EXCLUSIV  România, împrumuturi cu dobânzi mari. Gușă: Dacă nu luăm banii de la UE, rețeaua lui Cîțu o duce bine

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Cozmin Gușă, consultant politic, a vorbit despre împrumuturile cu dobânzi mari pe care le face România.

"România se împrumută la cele mai mari dobânzi din Europa şi, cunoscând sistemul bancar internaţional, eu vă spun în felul următor: pentru orice împrumut negociat la o dobândă avantajoasă pentru bancă, comisionul ţi-l iei când ai negociat. Dacă media dobânzilor internaţionale este 4 şi tu iei un împrumut la dobândă 6 sau 7, ţi se plăteşte un comision mare din partea băncii - nu ştim cum, nu ştim unde - pentru că ai făcut acest mare avantaj băncii, ai generat un mare câştig băncii.

Acest împrumut este unul sigur, garantat de stat şi, atunci, dacă noi nu luăm banii de la UE, rețeaua asta a lui Cîțu, care a lucrat pe la Banca Noii Zeelande, pe la Banca Europeană de Dezvoltare din Frankfurt, o duce bine. Nu ştiu cui i se plăteşte comisionul ăla de la fiecare împrumut al României, dar sigur se plăteşte, că asta e regula bancară.

De ce nu se întreabă nimeni de ce nu facem eforturi ca să luăm banii ăştia nerambursabili plus dobânda foarte mică la restul de bani din partea UE, noi mergând să ne împrumutăm la cea mai mare dobândă din UE?", a spus Cozmin Gușă, în emisiunea Deferiți mass-media, de la DCNews TV.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel