România-Elveţia. Simona Halep, primele declaraţii

Simona Halep, nr. 1 mondial al tenisului feminin, va juca în prima partidă a meciului România - Elveţia, pentru promovarea în Grupa Mondială a Fed Cup, cu Viktorija Golubic (115 WTA), dar nu crede că va avea un meci uşor, în pofida marii diferenţe din ierarhia mondială.

Oricum ar fi fost, ar fi fost OK. Nu ştiu cum e mai bine, să joci în primul sau în al doilea meci. Dacă a ieşit, aşa voi juca, voi fi gata de meci şi vom vedea ce va fi. Fiecare jucătoare joacă tot ceea ce are mai bun pentru ţara din care este. O să fie un meci dificil, foarte emoţional. Sper să fiu bine pe teren, să joc ceea ce trebuie şi să câştig meciul. Primul meci contează, cel de sâmbătă. Mă voi concentra pe acel meci şi după aceea duminică vom vedea cum va fi situaţia. Eu sper să câştig fiecare meci pe care îl joc, a declarat Simona Halep după tragerea la sorţi a partidelor meciului România - Elveţia din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup.

Halep nu a jucat niciodată cu Viktorija Golubic, dar şi-a făcut o idee despre jocul adversarei sale de sâmbătă: Nu am jucat niciodată contra ei, am văzut câteva antrenamente. O să mai verific un pic jocul ei, să spun aşa, pe internet. Voi vorbi cu căpitanul cu antrenorul meu şi voi face un plan de joc. Sper să iasă bine şi să fie bine pentru România.

Coregrafie specială

Organizatorii meciului din Cluj au pregătit o coregrafie specială la care vor participa şi spectatorii înaintea primei partide de simplu a meciului România - Elveţia din barajul de calificare al Grupei Mondiale a Fed Cup.

Va fi foarte emoţional pentru toată lumea, cu siguranţă. Toată lumea este invitată la 12,15 la sală, ca să vedem momentul special. Nu ştiu cum va fi, am văzut aşa o poză în treacăt, dar nu ştiu exact. Va fi frumos, ne vom bucura de moment şi sper ca atunci când voi intra pe teren pentru primul meci să îmi treacă emoţiile, a declarat Halep, care de această dată nu a mai primit vreun mesaj personal de la Roger Federer. aşa cum se întâmplă de obicei la turneele din WTA.

[citeste si]

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 Aprilie 2018, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel