EXCLUSIV  România, eliminare MCV. Norica Nicolai: Juncker a spus clar

Juncker
Juncker

Norica Nicolai a declarat pentru DC News că există un termen până la care Jean Claude Junker a spus că România va ieși de sub mecanismul de cooperare și de verificare (MCV). 

Norica Nicolai susține că se apropie momentul în care președintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, va face marele anunț de scoatere a României de sub MCV. Mai mult, europarlamentarul a anunțat că Bulgaria face eforturi mari să se desprindă de România pentru a putea obține mai repede acest beneficiu. 

"Riscă să aibă probleme"

"Bulgarii încearcă să se desprindă de România, dar nu cred că se va întâmpla lucrul ăsta. După părerea mea, nu o va face. Juncker ar putea să le scoată pe amândouă, pentru că a spus clar că pe mandatul lui se termină ambele MCV-uri pentru că interesul major al lor este președinția românească pe care se închid multe. Dacă ne ostilizează foarte tare, riscă să aibă probleme și nu o va face cu siguranță, politic. Mandatul comisiei actuale se încheie în martie-mai anul viitor și Juncker a spus că obiectivul lui este să termine cu MCV-ul pentru ambele state", a declarat europarlamentarul Norica Nicolai, în exclusivitate, pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel