EXCLUSIV  România, după criza care lovește China. George Maior: Să ne mișcăm repede!

România ar putea profita de criza generată de pandemia de Coronavirus, din punct de vedere economic. O transmite chiar ambasadorul României în SUA, George Maior, care subliniază și că trebuie să ne grăbim. 

”Așa cum spune un fost mare președinte american, ”în orice criză trebuie să identificăm și oportunități”. Eu cred că vor veni foarte multe oportunități inclusiv cu aceste relocări de facilități de producție din alte zone de lanțuri logistice, aici cred că am putea, dacă ne mișcăm repede și cu inteligență, să creăm din România un fel de hub regional”, a spus George Maior, în interviul DCNEWS. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a subliniat, pentru cititori, că există așteptarea că multe companii, printre care și americane, se vor retrage din China după această criză. Acestea ar putea să se relocheze în România, datorită nivelului salariilor, dezvoltării, forței de muncă, dar și deschiderii reprezentanților de la București pentru investitorii americani. 

”Fără îndoială vor exista discuții în acest sens. Și multe alte state sunt interesate. Ideea e ca, la nivel decizional, să gândim profund și să ne mișcăm repede” a fost mesajul ambasadorului român în SUA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel