România, duel cu Israel în deplasare, înainte de Liga Națiunilor 2022

Echipa națională va disputa două meciuri de pregătire înainte de Liga Națiunilor 2022, programate în perioada FIFA din martie a următorului an.

Unul din cele două meciuri a fost fixat pentru data de 29 martie 2022, duel în deplasare cu Israel. Ultima confruntare dintre cele două reprezentative a fost tot cu caracter amical și s-a disputat tot în martie, dar 2018, la Netanya, succes al tricolorilor cu 2-1.

Detalii privind localitatea de disputare a partidei și ora de începere, precum și date privind cealaltă partidă amicală a tricolorilor din martie 2022 vor fi comunicate în perioada următoare, după fixarea coordonatelor, informează Federaţia Română de Fotbal.

Partidele oficiale ale României din 2022, din Liga Națiunilor, se vor disputa în lunile iunie și septembrie:

4 iunie 2022: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)

7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45)

11 iunie 2022: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)

14 iunie 2022: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)

23 septembrie 2022: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)

26 septembrie 2022: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45).

Cristian Balaj a anunțat că Dan Petrescu nu va prelua frâiele echipei naționale de fotbal

Subiectul desemnării lui Dan Petrescu în funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a fost tranșat luni de președintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, care a anunțat într-o scurtă declarație, pentru site-ul clubului, că cele două părți au decis să continue colaborarea.

Prin acest anunț, practic Dan Petrescu lasă de înțeles indirect că a declinat oferta primită de la Federația Română de Fotbal de a prelua frâiele echipei naționale.

„În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu, au decis să continue împreună proiectul început la CFR Cluj. Ne bucurăm, suntem fericiți, e un antrenor în care avem încredere și un om de cuvânt, așa cum am mai spus-o.”, a spus președintele ardelenilor, Cristian Balaj.

Referindu-se la performanțele clubului pe care îl conduce, Balaj a mai spus: „A fost un sezon greu, cu multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp. Din competițiile europene ne-am fi dorit mai mult. În schimb în campionatul intern am bătut recorduri și am avut multe meciuri câștigate în ultima perioadă, fără gol primit. Felicităm jucătorii, staful tehnnic, mulțumim suporterilor care au fost alături de noi și lucrăm în continuare, împreună și cu Dan Petrescu, preocupați pentru a avea un sezon mai bun, anul viitor, în competițiile europene, în mod special.”

Cristian Balaj, a transmis și un mesaj de sfârșit de an: „Suporterilor și tuturor persoanelor din fotbalul românesc, acționarilor, sponsorilor, tuturor celor care sunt implicați în acest fenomen fotbalistic, le dorim să aibă sărbători frumoase și un sincer La mulți ani!”, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel