Estonia - România, scor 0 - 2, în preliminariile CM de fotbal

marica
marica

Naţionala de fotbal a României a debutat, vineri, cu o victorie în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, după ce a învins, scor 2-0 (0-0) în deplasare, reprezentativa Estoniei, într-o partidă disputată pe A. Le Coq Arena din Tallinn.

 Golurile partidei au fost marcate de Torje '55 şi Ciprian Marica '75.

 România a deschis scorul în minutul 55 prin Gabriel Torje. Ciprian Marica a luat o acţiune proprie pe partea stângă, a ajuns în apropierea liniei de fund, de unde a centrat pe jos în faţa porţii, iar Torje a reluat din şase metri.

 Aceiaşi jucători care au colaborat la primul gol, combină şi la faza celei de-a doua reuşite, însă de această dată Ciprian Marica primeşte o pasă de la Gabriel Torje, iar atacantul lui Schalke 04, înscrie cu un şut la colţul lung de la 14 metri.

Estonia: Pareiko - Jaager, Morozov, Klavan, Teniste - Dimitrijev - Puri (Kink '76), Vunk (Voskoboinikov '61), Vassilijev - Ojamaa (Lindpere '46), Oper. Antrenor: Tarmo Ruutli.

 România: Lobonţ - Măţel, Chiricheş, Goian (Găman '90+1), Raţ - C. Lazăr (Pintilii '65), Bourceanu - Torje, Grozav, Tănase - Marica (M. Niculae '85). Antrenor: Victor Piţurcă.

Tot în Grupa D, Olanda s-a chinuit pe Amsterdam ArenA, cu 30.000 de turci în tribună. Van Persie a deschis scorul în minutul 17, apoi Turcia a fost de câteva ori în situaţia de a egala. În prelungiri, Narsingh a făcut 2-0, dar la faza precedentă golului turcii au cerut penalty. Ungaria a defilat în Andorra, goluri Juhasz (12), Gera (32p), Szalai (54), Priskin (68) şi Koman (82). Din minutul 67, Andorra a jucat în 10 oameni, după eliminarea lui Vales.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel