România, de la ”puie monta” la ”#ue PSD”. Ponta: Am învățat două lucruri

Luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, a fost invitat fostul premier Victor Ponta, care a abordat, chiar la debutul discuției, chestiunea arzătoare a zilei legată de acele numere de înmatriculare anti-PSD obținute de un român din Suedia. 

În campania din 2014 când a apărut în spațiul public, în special pe facebook, celebrul ”puie monta”, prim-ministru era Victor Ponta. Invitat la România9 la TVR 1, fostul premier a făcut unele declarații legate de aceste sloganuri mai puțin respectuoase, care au culminat cu acele numere de mașină ”m#e PSD”. 

”Dacă eu trimiteam atunci, ca prim-ministru, poliția, ANAF-ul... ce reacție ați fi avut? Credeți că asta trebuie făcut? Nu-mi place genul ăsta de mitocănie, nici dacă se referă la PSD, nici la PNL, nici la Iohannis, nici la Dragnea, nici... la nimeni! Nu-mi place și nu-s de acord cu ea. Dar am învățat două lucruri: Unu, dacă te superi și faci tărăboi politic, atragi atenția. Probabil că știau o mie de oameni despre numărul acela de înmatriculare, acum o să știe 1 milion”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier a mai spus: ”Vă mai spun ceva, că am încercat să văd lucrurile ca un jurist: nu poți, în România, să interzici cuiva să meargă cu un număr de înmatriculare străin că-i jignitor în România. După cum știți, în Croația este o stațiune superbă... foarte frumoasă, dar care are un nume care în limba română nu e plăcut. Nu poți să-i interzici unuia din localitatea croată să vină cu mașina înmatriculată acolo și să-i zici: Dom'le, mă jignești! Să folosești forța statului pe care-l conduci....!!! Eu nu cred că polițiștii aceia, de bună voie și nesiliți de nimeni, de dimineață s-au trezit ei la șapte... Au primit un ordin! L-au făcut erou pe un om din prostie! Care om a avut o idee de prost gust, din punctul meu de vedere”. 

Vezi și: Campaniile anti-PSD și anti-Ponta, COPIATE. #rezist și #puiemonta, origini


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel