România, creştere de 288%. Radu Oprea: Mă încăpăţânez

Radu Oprea
Radu Oprea

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat vine cu veşti bune din economie.

Radu Oprea, ministrul pentru Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat vine cu veşti bune din economie, prezentând rezultatele culese de la începutul acestui an. Acesta afirmă că va continua să promoveze şi lucrurile bune care se fac în ţară, chiar dacă în România veştile bune nu prea fac subiectul unor ştiri şi vine cu cifre şi grafice menite să demonstreze că, în ciuda unora şi a altora care văd numai dezastre şi negru în faţa ochilor, se întâmplă şi lucruri pozitive în România.

[citeste si]

"În România circulă o vorbă preluată din media internaţională: "Good news, no news!". Cu încăpăţânare, continui să cred că trebuie să spunem lucrurile bune şi povestea de succes.

Astăzi cifrele statistice vorbesc de la sine. Exporturile au crescut cu 11,6% pe primele doua luni în comparaţie cu aceleaşi două luni din 2017, bazate în principal pe creşterea productiei industriale.

Investiţiile au crescut cu 288% în primul trimestru 2018 comparativ cu primul trimestru 2017", arată Radu Oprea, ministrul pentru Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, într-un mesaj transmis pe reţeaua de socializare Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel