ROMÂNIA - ARGENTINA: FRF a anunțat când vine Messi la București. FIFA confirmă

Lionel Messi Argentina
Lionel Messi Argentina

Federația Română de Fotbal a anunțat, marți, când se va disputa meciul România - Argentina, care ar fi trebuit să se joace în august 2011 și ar fi trebuit să reprezinte partida de inaugurare a Arenei Naționale. Confruntarea cu "pumele" a fost amânată atunci, iar FRF a anunțat astăzi când vor da piept "tricolorii" cu Messi, Tevez, Aguero, Higuain și compania.

[caption id="attachment_403927" align="alignleft" width="310"] Foto: theguardian.com[/caption]

Meciul România - Argentina va avea loc în data de 5 martie 2014, urmând ca ora de start a partidei să fie stabilită ulterior, de comun acord cu deținătorul drepturilor de transmisie TV a jocului, informează site-ul Federației Române de Fotbal.

Noul contract prevede ca "pumele" să vină la București cu Lionel Messi și cel puțin 80% dintre fotbaliștii cu care Argentina a abordat meciurile din calificările pentru Campionatul Mondial din 2014.

Partida apare în calendarul FIFA

FIFA confirmă informația, pe site-ul oficial al Federației Internaționale România apărând în calendar cu următorul meci programat în 5 martie 2014, împotriva Argentinei.

Iată comunicatul postat pe site-ul FRF:

"Cu puțin timp înaintea Sărbătorii Crăciunului a fost semnat noul contract, care stabilește condițiile de disputare a jocului amical dintre echipele naționale "A" ale României și Argentinei.

Meciul va avea loc în ziua de 5 martie 2014, pe Arena Națională din București, ora de start urmând să fie stabilită de comun acord cu deținătorul drepturilor de transmisie TV a jocului.

Conform contractului, printre altele, în "11"-le de start al naționalei "pumelor" vor trebui să se afle (exceptând cazuri de forță majoră) Lionel Messi și minim 80 la sută dintre fotbaliștii care au luat parte la partidele ce au fost jucate de Argentina, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, în sezonul competițional 2012-2013".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel