România ar putea găzdui tabere de antrenament pentru militari ucraineni? Răspunsul lui Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost întrebat dacă România ar putea găzdui tabere de antrenament pentru militari din Ucraina.

În acest moment, nu există astfel de baze de antrenament pe teritoriul României pentru militarii ucraineni, a spus președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. De asemenea, a spus că țara noastră nu livrează arme Ucrainei.

„Vedem cât de important este, în acest moment, să fim și în Uniunea Europeană și în NATO. Nu s-a pus (n.r. problema). Am avut discuția cu premierul. În acest moment, nu există astfel de baze de antrenament pe teritoriul României”, a spus Marcel Ciolacu.

Jurnaliștii au insistat și au întrebat dacă, pe viitor, România ar putea găzdui tabere de antrenament pentru militarii ucraineni. „În acest moment, nu există”, a spus Marcel Ciolacu.

„În momentul acesta, România nu livrează arme. Nu este luată o decizie în acest sens în CSAT”, a conchis Marcel Ciolacu.

Exclusiv DCNews / Cine e cel mai bun ministru în viziunea lui Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a avut cuvinte de laudă la adresa unui ministru din Guvernul Ciucă.

Este vorba despre Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii, declarațiile fiind făcute, săptămâna trecută, în cadrul unui interviu pe care Marcel Ciolacu l-a acordat DCNews. „Am văzut abordarea premierului în ceea ce privește agricultura, a devenit o prioritate. A venit și domnul Chesnoiu, care să știți că are 39 de ani. Este un specialist, un foarte bun ministru, un ministru tânăr!”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

„Domnul Chesnoiu a mers la multe companii private, în această perioadă, pentru a vedea realitatea din teren. În toate board-urile acestor companii cu capital românesc, cu capital mixt, sunt oameni tineri, cum este domnul Chesnoiu”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus că, în spatele mesajelor cu privire la război primite de oameni pe WhatsApp, se ascund, de fapt, niște roboți.

„Să știți că telefonul meu - sunt ferm convins că și telefonul dumneavoastră și cel al unui primar PSD, PNL, USR din nu știu ce comună - este bombardat de SMS-uri, informații că uite ce face Zelenski, un nenorocit, uite ce face Putin, e bine. Unii oameni cred că acele mesaje vin din popor, alți oameni, printre care mă număr și eu, știu foarte bine că acele mesaje sunt coordonate de niște roboți. Se bagă niște bani și primești SMS sau un mesaj pe WhatsApp. Fantome, acei oameni nu există!”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD, în cadrul interviului acordat DCNews, joi, 14 aprilie.

„Unii oameni cred în aceste lucruri, alții, mai instruiți, consideră că este o manipulare rusească”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel