România s-a calificat în sferturile eEURO 2021

Foto: JESHOOTS.com - Pexels
Foto: JESHOOTS.com - Pexels

România a învins Rusia și Portugalia și s-a calificat în sferturile eEURO 2021

Joi, 8 iulie, a început parcursul României la eEURO 2021. Andrei Poenaru și Adrian Urmă au învins Rusia, 3-2, și Portugalia, 2-1, și vor juca sâmbătă în sferturile de finală ale turneului.

România – Portugalia 2-1
Meciul 1: Poenaru – M. Morais 2-1
Meciul 2: Urmă – Barbosa 0-0

România – Rusia 3-2
Meciul 1: Poenaru – Shimaev 1-1
Meciul 2: Urmă – Vanyushin 1-1
Meciul decisiv: Urmă – Vanyusin 1-0 (gol de aur)

Înaintea debutului la eEURO 2021, Adrian Urmă și Andrei Poenaru s-au întâlnit cu jucătorii naționalei olimpice. Doi dintre tokyotricolori, Marius Marin și Andrei Rațiu, au acceptat provocarea unui duel în Pro Evolution Soccer, informează Federaţia Română de Fotbal.

Andrei Poenaru și Adrian Urmă, componenții echipei naționale de e-fotbal a României, au intrat în cantonament pentru participarea la eEURO 2021.

Cei doi jucători de PES (Pro Evolution Soccer) s-au reunit la Centrul Național de Fotbal Buftea pentru ultimele antrenamente înaintea turneului final la care, anul trecut, România a ajuns până în semifinale. Turneul se va disputa online, după ce, în contextul pandemiei, s-a renunțat la organizarea evenimentului la Londra.

Echipa noastră face parte dintr-o grupă alături de Croația, Portugalia și Rusia.

Grupa A: Serbia, Muntenegru, Polonia, TurciaGrupa B: România, Croația, Portugalia, RusiaGrupa C: Spania, Grecia, Țările de Jos, GermaniaGrupa D: Franța, Israel, Ucraina, Italia.

Însă turneul nu se va desfășura într-un sistem clasic, ci într-unul eliminatoriu, pornind chiar de la primul joc contra Rusiei.

Până în finală se va juca în sistem cel mai bun din trei partide (al treilea joc, care va fi decis prin gol de aur, se dispută doar dacă echipele sunt la egalitate de rezultate și golaveraj după primele două manșe), iar ultimul act se va decide în sistem cel mai bun din 5 dueluri.

România a obținut locul la eEURO 2021 după ce a câștigat grupa de calificare în care le-a întâlnit pe Luxemburg, Slovacia, Liechtenstein și Ungaria. În preliminarii, echipa a fost formată din Adrian Urmă, Andrei Poenaru, Andrei Ștefănică și Alexandru Bădicioiu, informează FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel