România, deficit excesiv. Manda, atac la Cîţu: A îngropat ţara în datorii şi dă vina pe PSD

Claudiu Manda
Claudiu Manda

Claudiu Manda comentează anunţul făcut de către Florin Cîţu cu privire la faptul că România va intra în procedura de deficit excesiv.

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a transmis un mesaj dur în replică la anunţul făcut de către ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, cu privire la faptul că România va intra în procedura de deficit excesiv.

"Eminenţa cenuşie a finanţelor din PNL dă vina pe PSD pentru toate nenorocirile din ultimele 3 luni de când conduce Ministerul Finanţelor. A îngropat ţara în datorii şi de vina este PSD, nu?", transmite Claudiu Manda.

Ce a declarat ministrul Cîţu

"Discuţiile sunt cu Comisia Europeană.(...) Şi, da, România va intra în procedura de deficit excesiv. Încă un cadou lăsat României de cei de la PSD: procedura de deficit excesiv. Nu putem să evităm acest lucru, dar ce putem noi să facem este să ne asigurăm că venim cât mai repede cu deficitul pe ESA sub 3%. Am arătat deja acest lucru în strategia fiscal-bugetară. Ne întoarcem sub 3% în 2022, pentru că este cel mai rapid, dar în acelaşi timp nu vrem să influenţăm negativ economia", a spus Florin Cîţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel