România - Ucraina, paralelă. Piperea: Dezintegrarea naţională devine ireversibilă

Gheorghe-Piperea
Gheorghe-Piperea

"Se anunţă o 'victorie' zdrobitoare a PNL la alegerile europarlamentare: locul trei e asigurat", apreciază avocatul Gheorghe Piperea.

Avocatul Gheorghe Piperea analizează strategia politică a PNL în contextul alegerilor europarlamentare din luna mai şi a prezidenţialelor de la finele acestui an.

"Cu mesajul furat de la USR-PLUS (fără penali şi catedrale = autostrăzi şi râuri de salarii de doi lei) şi cu limbajul de birt misogin transformat în tuţă obligatorie în discursul public, 'partidul' dlor Orban L. & Rareş B. are perspective roz-vineţii şi la prezidenţiale. (...)

Aşa că ne pregătim de încă o lungă perioadă de dispută politica pro/anti-puşcărie. Din discuţie nu va ieşi nimic bun (că drepturile şi libertăţile oricum sunt în mare regres în România şi în Europa), ci numai violenţă, segregare socială, adâncirea prăpastiei dintre bogaţi şi săraci şi 'consolidarea' statutului de colonie a ceea ce încă se mai numeşte România", scrie Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.

"În lipsa unei forţe politice raţionale care să combată PSD cu argumente şi nu cu epitete de bodegă sau cu îndemnuri la bătaie, sunt 'şanse' mari să avem curând un leadership reprezentat de vreun actor slab de comedie, pus în fruntea bucatelor de oligarhi, ca în Ucraina. Dupa care dezintegrarea naţională devine ireversibilă", concluzionează avocatul Piperea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel