România - Georgia. Pregătiri pentru primul meci cu spectatori al naţionalei, de la începutul pandemiei

Miercuri, 2 iunie, ora 21:45, România întâlneşte Georgia, la Ploieşti. 

Este primul meci cu spectatori al naţionalei României de la începutul pandemiei de coronavirus. Partida se joacă pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Pentru a respecta condițiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 310/708/2021 privind prezența spectatorilor, la acest joc pot asista doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (minimum 10 zile de la rapel) și cele care prezintă un test negativ RT-PCR (efectuat în ultimele 72h înaintea meciului) sau rapid antigen (efectuat în ultimele 24h înaintea meciului, certificat de un laborator autorizat de Ministerul Sănătății).

Regulile privind testarea COVID-19 se aplică și copiilor cu vârsta mai mare de 5 ani, transmite Federaţia Română de Fotbal.

Pregătiri pentru a se evita incidentele

170 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploieşti vor asigura măsurile de ordine publică la partida de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Georgiei, disputată pe stadionul "Ilie Oană" Ploieşti, în data de miercuri, 2 iunie a.c. începând cu ora 21:45.

25% din capacitatea stadionului este oferită spectatorilor, iar locurile ce pot fi ocupate sunt STRICT delimitate.

Accesul în stadion este permis începând cu ora 18:45, sens în care recomandăm publicului spectator să ajungă cât mai înainte de ora începerii meciului pentru a facilita accesul, evitarea aglomeraţiei şi prevenirea busculadelor.

De asemenea, organizatorul împreună cu forţele de ordine şi autorităţile abilitate vor verifica respectarea măsurilor de protecţie sanitară de către toţi participanţii la acest eveniment.

Atragem atenţia, în contextul actual, asupra respectării locului prevăzut pe bilet şi a purtării măştii de protecţie pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului.

Pe această cale dorim să vă urăm vizionare plăcută şi vă invităm să apelaţi la forţele de ordine pentru prevenirea oricăror incidente.

Pentru buna desfăşurare a competiţiei sportive, vor participa şi efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Prahova, Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi Direcţiei de Poliţie Locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel