EXCLUSIV  Roman: Orban a zis că el e deja cu un picior în afara PNL. Probabil îl caută și pe al doilea cu aceste declarații

Ludovic Orban / Foto: gov.ro
Ludovic Orban / Foto: gov.ro

Vicepreședintele PNL Florin Roman a reacționat după atacul fostului lider al partidului, Ludovic Orban, la adresa lui Klaus Iohannis.

Fostul lider PNL Ludovic Orban a acuzat că "vinovatul principal pentru această criză este Klaus Iohannis" și l-a somat public pe președintele României "să renunțe la răfuielile politice meschine". 

Invitat la emisiunea "Ce se întâmplă?" de la DC News TV, moderată de Răzvan Dumitrescu, vicepreședintele PNL Florin Roman a reacționat cu privire la această declarație a lui Orban.

"Domnul Orban este, la ora actuală, un deputat PNL. Conform statutului, este membru și în BEX... n-a participat, din câte știu, decât la ultimul.

În tot acest val de atacuri mizerabile din partea domnului Orban, cred că și-a dat singur răspuns. Domnul Orban a spus ieri că el este deja cu un picior în afara PNL și probabil îl caută și pe al doilea cu aceste declarații. 

Eu sunt sătul de ipocrizia lui Ludovic Orban.", a declarat Florin Roman (PNL) la DC News TV. 

VEZI ȘI: TO DO LIST pentru noul Guvern. Roman (PNL): Ciucă, un om determinat și cu putere să facă acest lucru

Atacul lui Orban la Iohannis 

"Vinovatul principal pentru declanșarea crizei politice este Klaus Iohannis. Ambiţia bolnavă de a controla numirea procurorilor şi ambiţia de neînţeles de a impune cu forţa la conducerea PNL un om care nu beneficiază de încredere care a provocat criza şi care nu mai avea nicio şansă să fie prim-ministru sunt cauzele care au dus la această criză politică, pandemică și economică. Solicit demisia din funcţia de preşedinte PNL a domnului Florin Cîţu”, a declarat Ludovic Orban.

"Sigur că astăzi ar fi foarte potrivit să cer şi demisia preşedintelui Iohannis, dar nu o fac, pentru că ştiu că o fac degeaba. Îl somez, în schimb, public să îşi aducă aminte că este preşedintele României, să înceteze bătaia de joc la adresa cetăţenilor români, să renunţe la răfuielile politice meschine, să renunţe la ambiţia bolnavă de a-şi impune o voinţă bolnavă, contrară intereselor fundamentale ale României, să înceteze să mai tuteleze şi să impună decizii conducerii PNL, contrare interesului public şi interesului de a depăşi această criză", a mai spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel