Roland Garros - Wimbledon. Organizatorii, decizie radicală după scandalul în care a fost implicată Pliskova

pliskova
pliskova

După scandalul de la Roma dintre Pliskova și arbitra Martha Mrozinski, organizatorii de la Roland Garros și Wimbledon au luat o decizie drastică.

WTA a sancționat-o drastic pe arbitra Martha Mrozinski, după ce aceasta s-a certat cu Karolina Pliskova, numărul 6 WTA, în cadrul turneului de la Roma.

Totul a pornit de la un punct pe care arbitra nu l-a validat cehoaicei, după ce a refuzat să coboare pe teren pentru a verifica urma mingii. Pliskova s-a enervat teribil și a lovit cu racheta în scaunul arbitrei.

Mrozinski pare să aibă serios de suferit după scandalul cu Pliskova. "Mrozinsky nu va participa la turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, pentru că organizatorii au refuzat să o nominalizeze", a declarat Michal Hrdlicka, managerul Karolinei Pliskova în presa din Cehia, potrivit GSP.

Pliskova a fost și ea sancționată, însă a scăpat doar cu o amendă care încă n-a fost dezvăluită. Cehoaica a pierdut respectivul meci care a contat pentru turul doi de la Roma în fața Mariei Sakkari, scor 6-3, 3-6, 5-7.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel