ROLAND GARROS. Serena Williams a confirmat participarea

Simona Halep - Taylor Townsend, rezultat Roland Garros – live text
Simona Halep - Taylor Townsend, rezultat Roland Garros – live text

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams va participa la ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, a asigurat luni antrenorul său, Patrick Mouratoglou, risipind astfel dubiile apărute după ce fostul lider al clasamentului WTA a declarat forfait pentru turneele de la Madrid şi Roma, informează AFP. 

"Ea face progrese impresionante", a afirmat Mouratoglou, referindu-se la stadiul pregătirilor Serenei (36 ani), revenită în circuitul profesionist în luna februarie, după o absenţă de peste un an, perioadă în care a adus pe lume o fetiţă. 

Antrenorul a precizat că jucătoarea "loveşte deja foarte bine mingea, iar corpul ei redevine aşa cum era". Obiectivul este ca ea să revină chiar mai puternică decât înainte", a asigurat el. 

Revine pe zgură 

După forfait-urile de la Madrid şi Roma, Serena Williams, care are în palmares 23 de titluri de Grand Slam, îşi va face apariţia pe zgura de la Roland Garros (27 mai - 10 iunie), unde nu a mai evoluat de la finala pierdută în 2016, în faţa spaniolei Garbine Muguruza (7-5, 6-4). 

Simona Halep a anunțat că marele obiectiv al anului rămâne turneul de la Roland Garros, iar prezența Serenei Williams face tot mai grea o eventuală câștigare a turenului.

Nu are meciuri în picioare 

Deşi americanca a disputat ultimul meci oficial în luna martie, Mouratoglou este optimist în privinţa şanselor elevei sale de a câştiga trofeul în capitala Franţei. 

"Serena poate reuşi orice. După ce am fost antrenorul ei timp de şase ani, cred şi mai mult acest lucru. Ea revine, evident pentru a câştiga, iar aşteptarea a fost lungă. Va începe, desigur, turneul cu un amestec de stres, pentru că doreşte ca lucrurile să iasă bine, şi entuziasm, deoarece pentru a juca la astfel de turnee a făcut atâtea eforturi pentru a reveni", a mai spus antrenorul francez, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel