Roland Garros. Ilie Năstase, lovitură de la organizatorii Grand Slam-ului

Ilie Năstase
Ilie Năstase

În urma scandalului de la Mamaia, Ilie Năstase se lovește de restricții la Roland Garros. Ilie Năstase nu a primit invitaţie din partea organizatorilor de la Roland Garros pentru a participa la turneul de Grand Slam pe care l-a câştigat în 1973. Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, i-a transmis un mesaj românului.

Organizatorii French Open au luat o măsură drastică în privința lui fostului număr 1 mondial în privința participării acestuia la celebrul turneu parizian.

Astfel, conform deciziei șefilor de Roland Garros, Ilie Năstase poate urmări din tribune competiția, dacă își va cumpăra bilet. Are interzis în lojă la French Open, precum și la Wimbledon. 

”Asta nu am înțeles-o până acum. Mă duc la Paris, mă duc la Luvru și la Turnul Eiffel și să mănânc bine. Mă duc, da. Nu știu dacă sunt suspendat. Nu o să-mi dea acreditarea, dar bănuiesc că pot să merg ca spectator. Dacă domnul Țiriac îmi dă un bilet nu știu de ce nu ar fi valabil. Depinde de câte bilete îmi dă domnul Țiriac”, declara Ilie Năstase în urmă cu câteva zile.

„Poate fi în stadion dacă e invitat de un sponsor sau un fan. Pentru noi, faptul ca nu-l invităm e un mesaj pe care i-l trimitem că nu acceptăm modul în care s-a adresat echipei de Fed Cup a Marii Britanii”, a spus Bernard Giudicelli, președintele Federației Franceze de Tenis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel